• تاریخ انتشار : 1394/10/05 - 11:40

حضور دکتر شریعتی در مرکز بهداشت جنوب تهران

بازدید معاونت بهداشت دانشگاه از اجرای طرح تحول نظام سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تیم همراه در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهدداشت در ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران حضور یافتند.

گالری عکس1
گالری عکس2
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، دکتر شریعتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تیم همراه روز چهارشنبه 2 دی 94 ابتدا با حضور در 7 پایگاه‌های بهداشتی و 2 مرکز بهداشتی درمانی تحت پوشش از نزدیک از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت بازدید کرد.
مسئولان معاونت بهداشت سپس با حضور در ستاد این مرکز در نشستی با کارشناسان مسئول، چک‌لیست‌های ارسال‌شده را بررسی کردند.
توضیح اینکه این تیم از پایگاه‌های معراج، آیا، ایرانیان، ولی اله اعظم شیرین، سجاد، حضرت مهدی (ع) و مراکز بهداشتی درمانی شهید شاه‌آبادی و امام صادق (ع) دیدن کردند./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران