• تاریخ انتشار : 1396/02/06 - 12:11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برپایی نمایشگاه مرکز بهداشت جنوب تهران در بوستان بهاران با عنوان خطرسنجی در سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان را در هفته سلامت

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران نمایشگاه خطرسنجی در سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان را در هفته سلامت 96 برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این نمایشگاه که در محل غرفه مرکز بهداشت جنوب تهران در بوستان بهاران در منطقه 17 از چهارم اردیبهشت 96 دایر شده است از ساعت 13 تا 20 به اندازه‌گیری فشارخون و مشاوره سلامت روان می‌پردازد.
 موسی نژاد، مراقب سلامت مرکز جامع سلامت شهید احمدی که در این غرفه حضور دارد مشاوره خطرسنجی و کنترل فشارخون بازدیدکنندگان را به عهده دارد. همچنین در این نمایشگاه به بازدیدکنندگان توصیه می‌شود برای انجام خطرسنجی رایگان سکته‌های قلبی و مغزی در ۱۰ سال آینده و تشخیص زودرس سرطان‌های شایع، به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت در منطقه تحت پوشش خود مراجعه کنند.
همچنین بروشورهای سفیر سلامت و دیگر پمفلت های آموزشی در بین بازدیدکنندگان توزیع می‌شود.
این نمایشگاه با هدف آشنایی مخاطبان با ضرورت و نحوه انجام خطرسنجی سکته‌های قلبی - عروقی، پیشگیری و کنترل فشارخون بالا، چربی‌های خون، چاقی و اضافه‌وزن، سرطان، دیابت، آسم؛ رعایت تغذیه سالم و تحرک بدنی و کاهش مصرف سیگار، دخانیات و الکل تا روز هفتم اردیبهشت 96 برپا خواهد بود.
تنظیم: مهدی گلپایگانی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران