برگزاری جشنواره غذای سالم با همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جهانی غذا
کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جشنواره روز جهانی غذا با همکاری آموزشوپرورش منطقه 11 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس این مرکز گفت: روز یکشنبه 24 مهر 1401 جشنوارهای به مناسبت روز جهانی غذا برای 100 تن از دانش آموزان در دبستان پسرانه بهشت برگزار شد.
وی در ادامه افزود: روز جهانی غذا هرسال بهمنظور بزرگداشت تاسیس سازمان غذا و کشاورزی جشن گرفته می شود تا از دسترسی مردم به غذای کافی و باکیفیت بالا برای رسیدن به زندگی سالم اطمینان حاصل شود که وی در افتتاحیه جشنواره ، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید ، بر اهمیت غذای سالم که در سلامت دانش آموزان و بالطبع سلامت جامعه نقشی مهم و حائز دارد تاکید کرد.
دکتر سرابی روزجهانی غذا را بهانهای برای معرفی غذاهای ارزان و سالم که درعین حال شامل 5 گروه موادغذایی است اعلام و هدف از برگزاری این مراسم را مشارکت دانش آموزان به همراه والدین در تهیه مواد اولیه ،پخت و تزیین غذا باکمترین هزینه بیان کرد.
توضیح اینکه در انتخاب غذاهای برتر به فاکتورهای کمهزینه بودن ،استفاده از 5 گروه مواد غذایی ، تزیین مناسب و مزه ی غذاها توجه و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.
در این جشنواره دکتر سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان ،جوانان، بهجت رشیدی، کارشناس واحد و دکتر صالحیان، رئیس آموزشوپرورش منطقه 11 ،دکتر رحیمیان، معاون پرورشی آموزشوپرورش منطقه 11 ، مریم ساقی، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزشوپرورش منطقه 11 حضور داشتند.
نظر دهید