برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز شیخ احمد کافی به مناسبت روز جهانی غذا جشنوارهای را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی از مراکز تحت پوشش گفت: به مناسبت 24 مهرماه روز جهانی غذا و امسال نیز FAO با توجه به شرایط روز دنیا شعار این روز را غذا برای همه، هیچکس نباید فراموش شود نامگذاری کرده است به همین منظور جشنواره غذایی در سرای محله شهرک بعثت برگزار شد.
توضیح اینکه مادران شرکتکننده در این جشنواره غذاهای مختلفی را تهیهکرده بودند و غذاها ازنظر ارزش غذایی، گروههای غذایی و سلامت مورد ارزیابی قرار گرفتند و درنهایت سه برنده اعلام شد.
نظر دهید