• تاریخ انتشار : 1397/07/17 - 13:42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه‌ی کارگاه حیات طیبه با محوریت مهارت‌های زندگی در مرکز بهداشت جنوب تهران

مسئول بسیج مرکز بهداشت جنوب کارگاه حیات طیبه با محوریت مهارت‌های زندگی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، نخستین کارگاه حیات طیبه با محوریت مهارت‌های زندگی بر اساس اصول اسلامی روز دوشنبه 16 مهر 97 با حضور دکتر مینایی پور، استاد دانشگاه، علیپور، مسئول خواهران بسیج جامعه‌ی پزشکی و اساتید دانشگاه، قاسمی، مسئول خواهران بسیج جامعه پزشکی و اساتید مرکز بهداشت جنوب تهران، مسئولان و اعضای بسیجی سایر کانون‌ها در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در این جلسه دکتر مینایی پور به بیان دین، مباحث چیستی و چرایی، تعاریف دین، منطق و فلسفه پرداخت و به داشتن زندگی آرام و سه نوع ارتباط مؤثر در زندگی شامل ارتباط با خود، ارتباط باخدا و ارتباط با غیر خود اشاره کرد.
وی در ادامه در خصوص عناوین مهارت‌های زندگی که شامل خودآگاهی، همدلی، روابط بین فردی، ارتباط مؤثر، مقابله با استرس، مدیریت هیجان، حل مسئله، تصمیم‌گیری، تفکر خلاق، تفکر نقادانه و فرزند پروی مطالبی را بیان کرد.
این کارگاه با امتیاز بازآموزی و در 6 جلسه‌ی متناوب ادامه خواهد داشت و تاریخ جلسات در برنامه‌ی زمان‌بندی‌شده در اختیار حاضرین قرار گرفت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران