• تاریخ انتشار : 1395/09/13 - 10:26

برگزاری جلسه آموزشی آهن یاری در آموزش و پرورش منطقه 11

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه آموزشی آهن یاری را در آموزش و پرورش منطقه 11 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه 2 آذر 95 به درخواست آموزش‌وپرورش برای 52 تن از مراقبین بهداشت در اداره آموزش‌وپرورش منطقه 11 تهران برگزار شد.
در این جلسه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در خصوص آهن یاری و نحوه صحیح اجرای طرح آهن یاری در مدارس، نحوه صحیح اجرای طرح ویتامین D 3، تأکید بر استفاده قرص در مدرسه، اهمیت تغذیه سالم و ریزمغذی‌ها، مواد غذایی مجاز قابل‌عرضه در بوفه مدارس مطالبی را بیان کرد.
در ادامه شبنم شیروانه دهی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس در خصوص مدارس مروج سلامت و اهداف آن، پدیکلوز، اهمیت شرایط بهداشتی بوفه مدارس و کارت بهداشت برای متصدیان بوفه مطالبی را ارائه کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران