• تاریخ انتشار : 1396/08/15 - 12:20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی برنامه سلامت دهان و دندان در مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم

واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی برنامه سلامت دهان و دندان در مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم را برگزار کرد.

گالری عکس

گالری عکس 2
این جلسه روز شنبه 13 آبان 96 در راستای اجرای برنامه سلامت دهان و دندان در مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم و لزوم آموزش برای مراقبین سلامت به‌منظور انجام وارنیش فلوراید برای کودکان زیر شش سال در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
دکتر دهقان، کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان در این جلسه مراقبین سلامت پایگاه‌ها در دو نوبت جداگانه برای آموزش نظری و عملی انجام وارنیش فلوراید کارشناس مسئول دهان و دندان آقای دکتر دهقان آموزش داد.
در این جلسه حاضرین در گروه‌های چند نفره با نظرات دندان‌پزشکان حاضر در جلسه به‌صورت دو نفر دو نفر به‌صورت عملی وارنیش را انجام دادند.
درر پایان دکتر طالبی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده در خصوص ثبت در نرم‌افزار سیب مطالبی را بیان کرد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران