• تاریخ انتشار : 1400/12/28 - 09:32

برگزاری جلسه آموزشی تاب‌آوری در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی تاب‌آوری را برای معاونان مدارس آموزش‌وپرورش منطقه 19 تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،  فرنوش خالدی، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز روز چهارشنبه 25 اسفند 1400 برای معاونان مدارس آموزش‌وپرورش منطقه 19 تهران این آموزش پرورش برگزار کرد.
وی در ادامه به معرفی و مطرح کردن عنوان جلسه پرداخت و در خصوص آشنایی افراد با تاب‌آوری، ویژگی‌های افراد تاب آور، چگونگی بالا بردن این مهارت با استفاده از تکنیک‌های بارش فکری، بحث آزاد، ضرورت خودآگاهی و ارتباط آن با تاب‌آوری مطالبی را بیان کرد.
خالدی در ادامه از حاضرین خواست تکالیف مربوطه را برای بالا بردن توانمندی خود در مهارت‌ها انجام دهند و درنهایت به معرفی مرکز بهداشتی درمانی تحت پوشش پرداخت.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی