• تاریخ انتشار : 1399/06/26 - 16:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 378
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در پیشگیری ازکوید 19 مرکز بهداشت جنوب تهران در نیروی انتظامی شهر تهران

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی تغذیه در پیشگیری ازکوید 19 را در ستاد کل نیروی انتظامی شهر تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹ برای ۱۰۰ کارمند نیروی انتظامی در
ستاد کل نیروی انتظامی شهر تهران برگزار شد.
در این جلسه آرزو چراغیْ کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در ابتدا به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره کرد.
در ادامه وی به چهار گروه اصلی مواد غذایی اشاره و در خصوص بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده در تقویت سیستم ایمنی مطالبی را بیان کرد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 161579
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *