• تاریخ انتشار : 1400/06/28 - 08:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 272
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی نقش تغذیه در بیماری کرونایی برای کارکنان حوزه علمیه استان تهران

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی نقش تغذیه در بیماری کرونایی را برای کارکنان حوزه علمیه استان تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، در این جلسه الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز سلامت قمر بنی‌هاشم (ع) این کلاس را با حضور  50 تن از کارکنان حوزه علمیه استان تهران برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص نقش تغذیه در بیماری کرونا، بهداشت مواد غذایی، عوامل مؤثر در پیشگیری از بیماری کرونا، نقش ویتامین‌ها و مواد معدنی، پروتئین‌ها و … در تقویت سیستم ایمنی، تغذیه در بیماری کرونا برای بهبود علائمی مانند تب، سرفه، گلودرد، اسهال و استفراغ و از دست دادن حس بویایی و چشایی مطالبی را بیان کرد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 196961
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *