• تاریخ انتشار : 1398/11/29 - 08:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌های شایع مردان مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت خانواده با همکاری واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌های شایع مردان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 27 بهمن 98 به‌منظور فراخوان و ارائه خدمت به اصناف و سازمان‌ها در منطقه تحت پوشش این مرکز برای 22 آقایان میان‌سال اصناف برگزار شد.
در ابتدا پوران قربانی، کارشناس برنامه میان‌سالان این مرکز در خصوص پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان‌های شایع مردان مطالبی را بیان کرد و راضیه صمدی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز بخش نوشش از مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص پیشگیری از حوادث شغلی و استانداردهای محیط کار مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه مراقب سلامت و کارشناس تغذیه پایگاه شماره 3 بخش نوشش برای مراجعین غربالگری را انجام دادند.
توضیح اینکه در این جلسه ضمن آموزش شیوه زندگی سالم، ارزیابی تن‌سنجی، تغذیه، فعالیت جسمانی، سلامت روان، خطر سنجی بیماری‌های قلبی عروقی و مشاوره تغذیه انجام شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان,مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی