• تاریخ انتشار : 1397/05/17 - 11:02
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه بررسی وضعیت اجرای برنامه خود مراقبتی اجتماعی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه بررسی وضعیت اجرای برنامه خود مراقبتی اجتماعی و نیازسنجی سلامت جامعه را در منطقه 19 تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 15 مرداد 97 به‌منظور بررسی وضعیت اجرای برنامه خود مراقبتی اجتماعی و نیازسنجی سلامت جامعه با حضور دبیران شورایاری، مدیران سرای محله، مسئولان خانه‌های سلامت و نمایندگان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در محل سوله مدیریت بحران شهرداری منطقه 19 برگزار شد.
در ابتدا بلالی، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران بر نقش شورایاری و شوراها در ارتقای سلامت محلات تأکید و در ادامه رحیمی، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز در خصوص رویکردهای برنامه ملی خود مراقبتی مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه گزارشی از نحوه انجام برنامه نیازسنجی سلامت جامعه و اولویت‌های سلامت در سطح مرکز بهداشت جنوب تهران ارائه و ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص نحوه برنامه‌ریزی به‌منظور رفع مشکلات سلامت در سطح محلات مطالبی را بیان کرد.
وی بر اهمیت برنامه‌ریزی گروهی با حضور اعضای شورایاری و سازمان‌های دخیل در سلامت تأکید کرد.
امینی، مدیر واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص اهمیت ارتقای کارکرد کانون سلامت محلات و نقش آن در بهبود و ارتقای سلامت جامعه مطالبی را بیان کرد.
در این برنامه مدعوین در گروه‌های مجزا نحوه برنامه‌ریزی را به‌صورت عملی تمرین کردند و درنهایت به ارائه کارگروهی پرداختند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران