• تاریخ انتشار : 1395/11/27 - 10:18

برگزاری جلسه بهبود عملکرد آزمایشگاه‌ها در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آزمایشگاه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه بهبود عملکرد آزمایشگاه‌ها را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 24 بهمن 95 با حضور کارکنان آزمایشگاه‌های تحت پوشش این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا حمیدرضا شاه‌محمدی، کارشناس مسئول آزمایشگاه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص هماهنگی‌های لازم به‌منظور بهبود عملکرد بهینه آزمایشگاه‌ها که شامل ارسال به‌موقع و دقیق درخواست تجهیزات مصرفی و پلاک دار، ارسال به‌موقع آمار، بهبود مستندسازی، آزمایشات رایگان بیمه روستایی مطالبی را بیان و به نکاتی در خصوص طرح غربالگری دیابت اشاره کرد.
در حاشیه تقدیرنامه‌ای به ندا قاسمی، کارشناس شاغل در آزمایشگاه خدمات جامع سلامت ثلاث برای عملکرد مطلوب اهدا شد.
در انتهای جلسه سعداله زاده، دفتر حراست مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص صیانت و تکریم ارباب‌رجوع در آزمایشگاه‌ها مطالبی را بیان کرد.
عکس: مهدی گلپایگانی
خبرنگار: نگاردیوبندی