• تاریخ انتشار : 1396/04/13 - 14:28

برگزاری جلسه تقدیر از دست‌اندرکاران مدارس مروج در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه تقدیر از دست‌اندرکاران مدارس مروج تحت پوشش را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، جلسه تقدیر و تشکر از 46 تن از مدیران، مربیان بهداشت و مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های منتخب مدارس مروج سلامت روز دوشنبه 12 تیر 96 در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
پس از معارفه مدعوین، آقامیری، مدیر گروه نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن خوش‌آمدگویی در خصوص سلامت و بهداشت نوجوانان، جوانان دانش آموزان مطالبی را بیان و دکتر شیروانی، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت آموزش و سلامتی نوجوانان دانش آموزان امروز، جوانان فردا مطالبی را ارائه کرد.
سرابی، کارشناس مسئول واحد نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به بیان ارتباط مدارس مروج سلامت و عملکرد، نقاط ضعف و قوت آن‌ها در سال تحصیلی 95- 96 و امتیازات آن‌ها مطالبی را بیان کرد.
در انتها از کارشناسان مناطق و مدیران، مربیان بهداشت، مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های بهداشت با اهدای تقدیرنامه و هدایا قدردانی شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران