• تاریخ انتشار : 1394/06/09 - 14:31

برگزاری جلسه فصل تابستان واحد بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصل تابستان را با حضور کارشناسان این واحد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه 3 شهریور 94 با حضور کارشناسان واحد بیماری‌های مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر گلینی مقدم، کارشناس مسئول واحد بیماری‌های این مرکز ضمن ارائه عملکرد مقایسه‌ای بیمار یابی سل به تفکیک مراکز بهداشتی درمانی در سه‌ماهه اول سال 94 گفت: هر مرکز باید با توجه به جمعیت تحت پوشش نسبت به بیمار یابی سل اقدام نماید.
وی گروه‌های هدف مناسب برای بیمار یابی سل را بیماران دیابتی، مراکز ده‌گانه دیابت، گرم خانه‌ها، افاغنه و سالمندان را برشمرد.
دکتر گلینی مقدم گفت: با توجه به اینکه در مرحله حذف مالاریا هستیم از تمام جمعیت هدف تحت پوشش بیمار یابی انجام شود.
آفرین کوشاد، کارشناس واحد بیماری‌های این مرکز گفت: طبق آمارها و شاخص‌های موجود در سال گذشته بیش از 50 درصد بیماران اسمیر مثبت در محدوه جنوب تهران شناسایی‌شده‌اند که بیماران شناسایی نشده منابع انتشار عفونت در جامعه هستند.
وی در ادامه بر لزوم افزایش بیمار یابی به صورت فعال در گروه‌های هدف تأکید کرد و طرز صحیح نمونه‌گیری خلط، ثبت اطلاعات در فرم و ظرف نمونه، بررسی کیفیت، حجم نمونه و نکات ضروری در ارسال نمونه‌ها را آموزش داد.
در ادامه دکتر معصومه فرخ آشتیانی، متخصص بیماری‌های عفونی مرکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، دستورالعمل مراقبت TB-HIV را آموزش داد.
همچنین در این جلسه در خصوص نظام مراقبت فلج شل حاد مطالبی بیان و با توجه به‌به اضافه شدن واكسن تزريقي فلج اطفال در برنامه ایمنسازی جاری کودکان دستورالعمل برنامه آموزش داده شد.
خبرنگار: نگاردیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران