• تاریخ انتشار : 1399/09/17 - 10:40

برگزاری جلسه مجازی توجیهی مرکز بهداشت جنوب تهران برای داوطلبان بسیجی منطقه 17

جلسه مجازی توجیهی مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور برای داوطلبان بسیجی منطقه 17 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 12 آذر 99 برای اجرای طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و با نام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور 110 تن از داوطلبان بسیجی منطقه 17 از طریق پلت فرم اسکای روم در این مرکز برگزار شد.
در این جلسه فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به هدف از اجرای طرح و سیاست‌های آن پرداخت و در ادامه الهام فلاحی، کارشناس گسترش این مرکز در خصوص تیم‌های تشکیل‌شده در این طرح و وظایف آن‌ها مطالبی را بیان و مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا و فعالیت آن‌ها را معرفی کرد.
در ادامه دکتر احد گوارا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران به علائم و نشانه‌های بیماری اشاره در خصوص طریقه پیشگیری از کووید 19، مراقبت از بیمار کرونایی در منزل و حفاظت فردی مطالبی را ارائه کرد.
مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز نحوه گندزدایی و تهویه محیط را آموزش داد و مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران به نحوه پیشگیری و کنترل کووید 19 در محیط کار اشاره کرد.
در انتها ثابتی شماره‌ها، سامانه و صفحات مجازی مناسب مرتبط با کووید 19 را معرفی و بر در اختیار قرار دادن این اطلاعات به خانواده به‌منظور دسترسی آن‌ها به منابع آموزشی مناسب بهداشتی تأکید کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی