• تاریخ انتشار : 1399/06/19 - 08:16

برگزاری جلسه مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران برای سنجش نوآموزان اتباع خارجی

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه مجازی را برای سنجش نوآموزان اتباع خارجی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، همزمان با آغاز سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان اتباع خارجی جلسه مجازی روز یکشنبه 16 شهریور 99 با حضور مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های خدمات جامع سلامت شهری، روستایی، خانه‌های بهداشت برگزار شد.
دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول و کارشناسان واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران در این جلسه در خصوص ارزیابی، سنجش سلامت و واکسیناسیون دانش آموزان اتباع خارجی فاقد مدارک هویتی و اقامتی در سال تحصیلی 1400تا 1399 مطالبی را بیان کردند.
زهرا شاقلانی، کارشناس این واحد گفت: با توجه به توافق انجام‌شده با دفاتر کفالت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران روزانه حداکثر 10 نوآموز نیازمند سنجش سلامت و واکسیناسیون بدو ورود (به همراه حداکثر یک نفر از والدین یا سرپرست) برای انجام اقدامات لازم مراجعه کنند.
در این جلسه مقرر شد واکسیناسیون توسط بهورزان و مراقبان سلامت در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت بررسی شود و با توجه به اهمیت موارد ارجاعی، موارد تا حصول نتیجه نهایی و ثبت نتایج پیگیری شوند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی