• تاریخ انتشار : 1394/05/12 - 13:34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه مداخلات آموزش سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران با مدیران ادارات سلامت شهرداری‌های مناطق تحت پوشش

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه مداخلات آموزش سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران را با مدیران ادارات سلامت شهرداری‌های مناطق تحت پوشش برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 31 تیر 94 با حضور لیدافقیه نصیری، معاون، کارشناسان مسئول این مرکز و مدیران ادارات سلامت شهرداری‌های مناطق 10، 11، 16، 17 و 19 از مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا فقیه نصیری بر اهمیت همکاری سازمان‌های بین بخشی دخیل در سلامت ازجمله ادارات سلامت شهرداری‌ها تأکید و در خصوص طرح نظام تحول سلامت و نیز کارگروه سلامت و امنیت غذایی مطالبی را بیان کرد.
نجمه الملوک امینی، کارشناس مسئول و زهرا صادقیان مهر مسئول بین بخشی آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن خیرمقدم به حاضرین اهداف جلسه را بیان و گزارش عملکرد و فعالیت‌های انجام‌شده فی‌مابین سال 93 و برنامه‌های سال 94 را اعلام کردند.
دکتر خیل تاش، عضو هیئت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک نمونه طرح تحقیقاتی دست‌های مهربان اجراشده در منطقه 17 را اعلام کرد و گفت: باید مناطق دیگر هم تعامل و همکاری نمایند که مشکلات مناطق استخراج تا در رفع مشکل کوشش شود.
جلسات فصلی یک‌بار برگزار، کارگروه آموزش و مداخلات سلامت و زیرگروه‌های آن تشکیل شود، آمادگی مرکز بهداشت جنوب تهران برای برگزاری 3 کارگاه آموزشی در سال جاری برای گروه هدف سلامت یاران روانشناس با عناوین ایمنی غذا و تغذیه سالم، اعتیاد و مهارت‌های زندگی اعلام شد، کارشناسان این مرکز از مرکز فرآموز با هماهنگی مدیران اداره سلامت معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری‌های 5 منطقه بازدید به عمل آورند ازجمله مصوبات این جلسه بود.
خبرنگار: نگاردیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران