• تاریخ انتشار : 1396/07/29 - 10:47

برگزاری جلسه مدیریت اضطراب در محیط کار مرکز فرمانفرماییان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز فرمانفرماییان مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مدیریت اضطراب در محیط کار را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کلاس آموزشی روز دوشنبه 24 مهر 96 برای 7 تن از کارکنان مدرسه در مدرسه معراج برگزار شد.
فرنوش خالدی، روانشناس مرکز فرمانفرماییان در این جلسه پس از معرفی و مطرح کردن عنوان جلسه به پرسش و پاسخ از حاضرین در خصوص علائم شناختی، رفتاری و هیجانی اضطراب و نتایج عدم توجه به آن د ر طولانی‌مدت در محیط کار پرداخت.
وی در ادامه در خصوص ارائه راهکارهایی ازجمله برقراری ارتباط صحیح با همکاران، شناسایی نقاط قوت و تقویت نقاط ضعف مرتبط با مسئولیت، ایجاد تغییراتی در فضای کاری، کمک گرفتن، در نظر گرفتن تفریحات دست جمعی و انجام فعالیت بدنی مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضر پمفلت های مربوطه ر اختیار حاضرین قرار گرفت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران