• تاریخ انتشار : 1399/05/20 - 07:34

برگزاری جلسه معارفه معاون مرکز بهداشت جنوب تهران

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در جلسه معارفه معاون این مرکز بر همدلی و همراهی همکاران و تقویت روحیه کار تیمی برای پیشبرد اهداف تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 19 مرداد 99 با حضور دکتر محمد رضا سلمانی، رئیس، مهندس محمود کشیر، معاون و کارشناسان مسئول این مرکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر سلمانی ضمن تبریک عید سعید غدیر، بر همدلی، همراهی همکاران و تقویت روحیه کار تیمی  برای پیشبرد اهداف مرکز بهداشت جنوب تهران تاکید کرد گفت: با حضور مهندس سلمانی در امور اداری و امور عمومی مسائل و مشکلات موجود مرتفع می شود.
وی حضور افراد جدید با دید تازه را برای بهبود روند ارائه خدمت موثر دانست و افزود: همه همکاران با همدلی و تلاش موثر می توانند برای ارائه خدمت مفید و جلب رضایت مردم ساکن در محدوده تحت پوشش نقش موثری ایفا کنند.
در ادامه مهندس کشیر، معاون جدید مرکز بهداشت جنوب تهران پس از معرفی خود برای ادامه همکاری با کارشناسان مسئول و کارشناسان مطالبی را بیان کرد.
معاون جدید مرکز بعد از جلسه معارفه با حضور در واحدهای مختلف ستادی با همکاران آشنا شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی