• تاریخ انتشار : 1396/07/19 - 11:33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی ابتدای سال تحصیلی 96 تا 97 واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه هماهنگی ابتدای سال تحصیلی 96 تا 97 با کارشناسان سلامت و پیشگیری مناطق تحت پوشش را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 17 مهر 96 با حضور کارشناسان سلامت و پیشگیری مناطق 10، 11، 16، 17 و 19 در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
 در این جلسه خانم مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران ضمن عرض خوش‌آمد گویی به حاضرین، به بررسی نقاط ضعف و قوت سال تحصیلی گذشته و اقدامات سال تحصیلی جدید، سنجش نوآموزان بدو ورود به مدارس و پیش‌دبستانی، معاینات پدیکلوز، آموزش بهداشت برای گروه‌های هدف دانش آموزان، والدین، کارکنان، سفیران دانش‌آموزی و خود مراقبتی، معاینات پدیکلوز، سوانح و حوادث، دانش آموزان مراقبت ویژه، بیماری‌های واگیردار، تحرک بدنی، مدارس مروج مطالبی را بیان کرد.
در ادامه زهرا شاقلانی پور، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز به بیان سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان پرداخت و آمار و درصد اختلاف را اعلام کرد و شبنم شیروانه دهی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مدارس مروج سلامت و ممیزی داخلی و خارجی مطالبی را بیان کرد.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به هفته روان و افسردگی اشاره و آمادگی و همکاری با مدارس را اعلام کرد.
همچنین در این جلسه دولت‌آبادی و اسماعیلی، کارشناسان واحد دهان و دندان این مرکز در خصوص وارنیش دانش آموزان ابتدایی و حریریان، کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران در مورد بازدیدهای بهداشت محیط مدارس و توزیع شیر مطالبی را بیان کردند.
 در پایان آرامش غفاری، کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص سفیران سلامت دانش‌آموزی در مدارس و حسینی، کارشناس واحد مبارزه با بیماری‌های این مرکز در خصوص پدیکلوز و اهمیت پیشگیری و درمان و تبرایی، واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص طرح آهن یاری و ویتامین D3 مطالبی را ارائه کردند.
در این جلسه لوح فشرده حاوی فایل پمفلت های تحرک بدنی، سوانح و حوادث، تغذیه دوران بلوغ، مدارس مروج سلامت و فایل پوستر مدارس مروج سلامت، فایل‌های دستورالعمل مدارس مروج سلامت، پایگاه تغذیه سالم، پدیکلوز، مکمل یاری در اختیارشان قرار گرفت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران