• تاریخ انتشار : 1401/11/19 - 08:53
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه کمیته بین بخشی ترویج ازدواج شاد و پایدار و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران مجازی جلسه کمیته بین بخشی ترویج ازدواج شاد و پایدار و جوانی جمعیت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز روز دوشنبه 17 بهمن 1401 جلسه‌ای را به‌منظور هماهنگی برنامه ترویج ازدواج شاد و پایدار، جوانی جمعیت، حوادث ترافیکی و مهارت‌های اجتماعی و ...با حضور نمایندگان دانشگاه‌های تحت پوشش برگزار کرد.
در این جلسه دکتر سرابی در خصوص برنامه ترویج ازدواج سالم، حوادث ترافیکی، مهارت‌های اجتماعی مطالبی را بیان کرد و افزود: مداخله و آموزش مستلزم همکاری هر دو سازمان (مرکز بهداشت و دانشگاه‌های تحت پوشش) است.
در پایان مقرر شد نیازسنجی از جوانان دانشجو به عمل آید و با توجه به نتایج نیازسنجی و موارد ابلاغی وزارت بهداشت مداخلات لازم انجام و آموزش‌ها درترم جدید تحصیلی ارائه شود.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی