• تاریخ انتشار : 1397/06/21 - 09:36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسۀ آموزشی واحد سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبین سلامت

واحد سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبین سلامت پایگاه‌های ضمیمه و غیر ضمیمه جلسه آموزشی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، با توجه به اهمیت و اولویت برنامۀ پیشگیری از خودکشی، کاهش آسیب، اختلالات روان‌پزشکی و مداخلات روانی اجتماعی در بحران و بلایا در برنامه عملیاتی سال 97، واحد سلامت روانی اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد این مرکز روزهای شنبه و یکشنبه 17 و 18 شهریور 97 جلسات آموزشی را برای 80 تن از مراقبین سلامت پایگاه‌های ضمیمه و غیر ضمیمه برگزار کرد.
 در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص برنامه پیشگیری از رفتارهای خودکشی و غربالگری سوءمصرف انواع مواد به‌ویژه در گروه مادران باردار مطالبی را بیان و ویدا قنبری، کارشناس این واحد در خصوص معرفی خدمات مراکز کاهش آسیب مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه سعیده مصطفوی، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مداخلات روانی اجتماعی در بحران و بلایا و معرفی اختلالات روان‌پزشکی به‌ویژه افسردگی مطالبی را بیان کرد.
همچنین نکات ضروری برنامه‌های مذکور در سامانه سیب به‌صورت عملی ارائه و مورداشاره قرار گرفت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران