• تاریخ انتشار : 1396/05/25 - 10:09

برگزاری دومین جلسه مدیریت مرکز بهداشت جنوب تهران با سرپرستان مراکز

جلسه فصل تابستان مدیریت مرکز بهداشت جنوب تهران با سرپرستان مراکز در سال جاری برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 25 مرداد 96 با حضور دکتر قیوم زاده رئیس، دکتر شیروانی، معاون و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در ابتدا دکتر شیروانی مصوبات جلسه قبل را بررسی و دکتر ندا، کارشناس مسئول واحد گسترش این مرکز دستور جلسه را بیان کرد.
همچنین مصوبات شورای مدیران شامل لزوم استخراج و شناسایی جمعیت موجود در سامانه سیب که تاکنون خدمتی دریافت نموده‌اند، بررسی و تحلیل علل عدم مراجعه آقایان به پایگاه‌های سلامت و ارائه پیشنهادات در این خصوص، لزوم ثبت شماره تلفن صحیح مراقبین سلامت شاغل و گیرندگان خدمت، گزارش چگونگی اعمال پاداش‌های ابلاغی برای خدمات خاص مراقبین سلامت و پزشکان، به‌کارگیری تعدادی از رزیدنت‌های پزشک خانواده در مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاه‌آبادی و امام صادق نوبت عصر از ابتدای شهریورماه سال جاری بررسی شد.
در ادامه کارشناسان ستادی اهم برنامه‌ها را اعلام و سرپرستان مراکز مسائل و مشکلاتشان را بیان کردند و در این خصوص بحث و تبادل‌نظر شد.
خبرنار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران