• تاریخ انتشار : 1396/06/20 - 12:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دومین نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران دومین نشست کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 12 شهریور 96 با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در صنایع تحت پوشش در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در این نشست مهندس میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت ضمن عرض تبریک به مناسبت دهه پر خیر ولایت اعیاد سعید قربان و غدیر خم و خیرمقدم به حاضرین در خصوص وظایف و مسئولیت‌های قانونی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع و نقش آن‌ها در ثبت اطلاعات در سامانه جامع بازرسی سلامت محیط کار مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مهندس غنی زاده، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای شرکت زمزم گزارش اهم اقدامات را ارائه کرد و مهندس اسماعیلی به بیان مبحث آموزشی استاندارد و روش‌های ارزیابی حمل دستی بار پرداخت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران