• تاریخ انتشار : 1394/06/07 - 11:52

برگزاری نخستین جلسه آموزشی مشترک بیمارستانی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران نخستین جلسه آموزشی رابطین بیمارستانی در خصوص هماهنگی و آموزش کارشناسان و واکسیناتورهای بیمارستان‌ها را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 2 شهریور 94 با حضور کارشناسان رابطین و واکسیناتورهای بیمارستان‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات برگزار شد.
در این جلسه دکتر گلینی مقدم، کارشناسان مسئول، قاسمی، خنجری، فدایی، آفرین کوشاد، برزگری و حسینی کارشناسان واحد بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران هر کدام به‌طور جداگانه در خصوص روند اجرای برنامه‌های در دست اقدام مطالبی را بیان کردند.
در این جلسه در خصوص واکسن تزریقی فلج اطفال با تأکید بر اینکه واكسن تزريقي فلج اطفال، جايگزين واكسن خوراكي نيست بلكه به آن اضافه می‌شود زمان و نحوه‌ی تزریق آن مطالبی بیان شد.
همچنین در خصوص بیماری آنفلوانزا و روند گزارش دهی آن مطالبی را بیان و بر آموزش کارکنان و روند همکاری با مرکز بهداشت در نمونه‌گیری و گزارش به‌موقع موارد بیماری‌ها تأکید شد.
در ادامه بر پیگیری واکسیناسیون هاری در مجروحین حیوان گزیده و گزارش فوری تلفنی، روند ثبت سوانح، حوادث و گزارش آن در برنامه نرم‌افزاری اختصاصی برنامه‌ی ثبت سوانح تأکید شد.
همچنین در این جلسه در خصوص تعریف بیماری، تشخیص، راه انتقال، درمان و پیشگیری و موارد اندیکاسیون ارجاع به سطوح بالاتر بیماری‌های جذام، بوتولیسم و سل مطالبی ارائه شد.
در ادامه نحوه ثبت سرطان‌ها، روند گزارش و نحوه‌ی تکمیل فرمها ی پاتولوژی آموزش داده شد.
در پایان غربالگری نوزادان، روند اجرای برنامه و زمان نمونه‌گیری 3 تا 5 روزگی به منظور اجرای غربالگری نوزادان بستری در بیمارستان‌ها تأکید شد که مطابق بخشنامه و هماهنگی معاونت بهداشت و معاونت درمان خواهد بود.
در ادامه فیلم آموزشی نحوه نمونه‌گیری پاشنه‌ی پای نوزادان به منظور انجام غربالگری نوزادان، پخش و نحوه‌ی نمونه‌گیری آموزش داده شد و سی دی با عنوان ریشه‌کنی جهانی فلج اطفال با قطره خوراکی و واکسن تزریقی، پمفلت واکسن تزریقی فلج اطفال، پمفلت غربالگری نوزادان، جزوه ی آنفلوانزا و سی دی ثبت سوانح در اختیار حاضرین قرار داده شد.
خبرنگار: نگاردیوبندی
  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران