• تاریخ انتشار : 1398/12/04 - 09:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری همایش سلامت روان و تغذیه سالم مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه فرهنگیان باهنر

واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران همایش سلامت روان و تغذیه سالم را برگزار کردند.

این همایش روز چهارشنبه 29 بهمن 98 به‌منظور آشنایی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر با مهارت‌های زندگی، تغذیه سالم و پیشگیری از چاقی در کودکان را برای 70 تن از دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان خواهران شهید باهنر برگزار شد.
در ابتدا زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مباحث خودآگاهی و خود ایده آل و واقعی، مهارت حل مسئله، تصمیم‌گیری، رابطه بین افکار، احساس و رفتار مطالبی را بیان کرد.
در ادامه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در مورد وضعیت تغذیه سالم و چاقی در دانش آموزان مدارس، راهکارهای پیشگیری از چاقی در نوجوانان، آشنایی با مکمل یاری در مدارس، وضعیت ید ادرار دانش آموزان و میزان نمک مصرفی آن‌ها مطالبی را ارائه کرد.
در پایان به سؤالات شرکت‌کنندگان درزمینهٔ سلامت روان و تغذیه سالم پاسخ داده و از سلف غذاخوری دانشجویان بازدید شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
مهدی  گلپایگانی