• تاریخ انتشار : 1398/08/06 - 09:29

برگزاری همایش مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت زنان در اداره راه آهن

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران همایشی را به مناسبت هفته سلامت زنان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این برنامه روز سه‌شنبه 30 مهر 98 به منظور اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و به مناسبت هفته سلامت زنان برای 77 تن از کارکنان اداره راه‌آهن تهران در اداره کل امور رفاهی و سلامت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
در این جلسه پوران قربانی، کارشناس برنامه میان‌سالان ستاد این مرکز ضمن تبریک و اعلام روزشمار هفته سلامت زنان، در خصوص شیوه زندگی سالم در دوره میان‌سالی، پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان‌های شایع زنان مطالبی را بیان کرد و به‌صورت تئوری و عملی تمرینات ورزشی در دوره میان‌سالی را آموزش داد.
در ادامه شهلا صالحی، کارشناس برنامه باروری سالم مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص فرزند آوری به‌موقع و پیشگیری از ناباروری، مطالبی را بیان کرد و به سؤالات حاضرین در خصوص بیماری‌ها و عفونت‌های ویژه زنان پاسخ داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران