• تاریخ انتشار : 1399/07/28 - 05:29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری چهارمین جلسه کمیته نظارت بر جراحی بستن لوله‌های رحمی در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران چهارمین جلسه کمیته نظارت بر جراحی بستن لوله‌های رحمی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه ۲۲ مهر ۹۹ با حضور دکتر تفرشی، دکتر نوشین رضایی، متخصص و جراح زنان و زایمان، دکتر شیوا خوشنویس کارشناس مسئول درمان، دکتر زهرا طالبی توتی کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و شهلا صالحی، مسئول برنامه باروری سالم و فرزند آوری در واحد سلامت خانواده و جمعیت برگزار شد.
شهلا صالحی، کارشناس باروری سالم و فرزند آوری مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: با توجه به لزوم اجرای دستورالعمل ارائه خدمت بستن لوله‌های رحمی در زنان واجد شرایط پزشکی طبق برنامه تدوین‌شده انجام می‌شود.
وی در ادامه افزود: با توجه به بحران کرونا جلسه کمیته نظارت بر تائید جراحی بستن لوله‌های رحمی برای نخستین بار به‌صورت ادغام حضوری و مجازی در مرکز بهداشت جنوب تهران انجام و از 15 درخواست 10 مورد تائید و 5 مورد عدم تائید شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی