• تاریخ انتشار : 1398/08/13 - 10:11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی اصلاح شیوه زندگی مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه فرهنگیان

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی اصلاح شیوه زندگی را با رویکرد تغذیه مناسب در دوره جوانی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روز شنبه 11 آبان 98 برای 70 تن از دانشجویان زبان انگلیسی در دانشگاه فرهنگیان، مرکز باهنر برگزار شد.
کارگاه و نمایشگاه آموزشی با موضوع اصلاح شیوه زندگی با رویکرد تغذیه مناسب در جوانان دانشجو به مناسبت آغاز سال تحصیلی و هفته سلامت بانوان و در راستای حفظ و ارتقای سلامت جوانان، در تمامی ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی برگزار شد.
در این کارگاه آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت تغذیه مناسب در سلامت جوانان، گروه‌های غذایی، ریزمغذی‌ها، جایگزین‌های مناسب مواد غذایی مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز بر اهمیت و مصرف مکمل‌ها در گروه سنی جوانان تأکید کرد و در ادامه دانشجویان از نمایشگاه رفتارهای پرخطر بازدید کردند.
همچنین بسته‌های آموزشی در خصوص اصلاح شیوه زندگی جوانان و سلامت روان با رویکرد رفتارهای پرخطر با موضوعات پیشگیری از اعتیاد، پیشگیری از افسردگی، پیشگیری از خودکشی، اضطراب و استرس، دانستنی‌هایی در مورد مضرات مصرف دخانیات در اختیار دانشجویان قرار گرفت.
توضیح اینکه پرل ویتامین دی میان دانشجویان توزیع و در پایان جلسه، از سلف‌سرویس دانشگاه بازدید شد و موارد مورد بازبینی و تجدیدنظر به ریاست دانشگاه اطلاع داده شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران