• تاریخ انتشار : 1396/08/07 - 10:11

برگزاری کارگاه آموزشی ترویج ازدواج شاد و پایدار در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی ترویج ازدواج شاد و پایدار را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، در راستای ترویج ازدواج شاد و پایدار، کارگاه جوانان، مهارت‌های اجتماعی و ازدواج شاد و پایدار روز شنبه 6 آبان 96 با حضور جوانان دانشجو در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
 در ابتدا بلالی، معاون این مرکز ضمن خیرمقدم، اهداف کارگاه را بیان و غفاری جلسه توجیهی با دانشجویان را برگزار کرد.
در ادامه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس به معرفی اپلیکیشن موبایل سلامت جوانان، چگونگی دانلود و نحوه استفاده از این اپلیکیشن پرداخت.
همچنین مصطفوی، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مهارت‌های اجتماعی با رویکرد و محوریت پیشگیری از اعتیاد و حجت‌الاسلام توانایی، مدرس حوزه و دانشگاه در خصوص جوانان، ازدواج و توانمندی‌های معنوی و دینی در جوانان و ترویج ازدواج شاد و پایدار مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه در این جلسه پکیج شامل سی دی و کتابچه ازدواج شاد و پایدار و اهدا جعبه کادویی با شعار جوانی، نشاط و ازدواج سالم در بین حاضرین توزیع شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران