• تاریخ انتشار : 1395/10/04 - 13:54

برگزاری کارگاه آموزشی تشخیص و درمان اختلالات شایع روان‌پزشکی

واحد سلامت روانی اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، کارگاه آموزشی تشخیص و درمان اختلالات شایع روان‌پزشکی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: کارگاه آموزشی یک‌روزه تشخیص و درمان اختلالات شایع روان‌پزشکی روز پنج‌شنبه 2 دی 95 برای 20 تن از پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در این کارگاه دکتر رضا عسگری، روان‌پزشک CMHC مرکز فرمانفرماییان در خصوص تشخیص بیماری‌های خلقی، اختلالات سایکوتیک و اختلالات کودکان مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه به بحث و درمان این دسته از بیماری‌ها پرداخت و در انتها موارد ارجاع به مرکز فرمانفرمایان را مشخص کرد و سپس به سؤالات حاضرین پاسخ داد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران