• تاریخ انتشار : 1397/05/22 - 09:20

برگزاری کارگاه آموزشی سنجش نوآموزان و اتباع افاغنه در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان ومدارس مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی به منظور هماهنگی در زمینه سنجش نوآموزان و اتباع افاغنه برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه آموزشی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 16 و 17 مرداد97 به منظور هماهنگی در زمینه سنجش نوآموزان و اتباع افاغنه و هماهنگی در خصوص فعالیت جوانان و تشویق به ازدواج سالم باحضور مراقبین سلامت مراکز و پایگاههای سلامت جامعه در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا بلالی ضمن خیر مقدم به مراقبین سلامت و به بیان اهمیت فعالیت های انجام شده توسط آنان در مراکز وپایگاهها پرداخت.
در ادامه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهداف کارگاه مطالبی بیان و کارشناسان این واحد، مدارس مناطق پنجگانه 19،17، 16، 11 و 10را برای ارائه خدمات و آموزش به دانش آموزان، بین مراکز وپایگاهها تقسیم کردند.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران