• تاریخ انتشار : 1395/05/16 - 11:27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی گروه خودیار، چک‌لیست و سامانه سیب در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه گروه خودیار، چک‌لیست و سامانه سیب را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه 12 مرداد 95 برای 75 تن از مراقبین پایگاه‌های سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در ابتدا زهرا صادقیان مهر، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت ضمن بیان اهداف جلسه، برنامه‌ریزی آموزشی را با تأکید بر فرم 1 آموزش همگانی و تشکیل گروه‌های خودیار مطالبی را بیان کرد.
در این جلسه، آرامش غفاری، کارشناس برنامه در خصوص دستورالعمل گروه خودیار و اهمیت تشکیل گروه باهدف توسعه روابط بین فردی مثبت، همدلی و حمایت عاطفی از طریق به اشتراک گذاشتن تجربیات، اطلاعات و راه‌های مقابله با مشکل مشترک با سایر افراد عضو گروه خودیار مطالبی را ارائه کرد.
همچنین کارشناسان پایگاه‌ها سلامت نمونه شماره 1 شهید احمدی، شماره 1 شجاع فرد و پایگاه سلامت شماره 1 اکبرآباد تجربیات خود را در جذب و آموزش گروه خودیار بیان کرد.
در این جلسه فاطمه رحیمی در خصوص آموزش پنل مدیریت، شاخص‌ها و کانال تلگرامی، راهنمایی کتاب ناخوشی‌های جزئی و سایت مطالبی را بیان و فرحناز ثابتی، در خصوص چک‌لیست خود مراقبتی و سامانه سیب مطالبی را ارائه کرد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران