• تاریخ انتشار : 1395/02/12 - 12:20

برگزاری کارگاه خودمراقبتی سازمانی در مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهداشت مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران و واحد آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه کارگاه خود مراقبتی سازمانی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز چهارشنبه 8 اردیبهشت 95 برای 83 تن از مدیران، نماینده مدارس مروج سلامت و با حضور خانم نجمه الملوک امینی، کارشناس مسئول آموزش بهداشت و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
این جلسه با هماهنگی‌های آرامش غفاری، شبنم شیرواندهی و زهراشاقلانی پور کارشناسان واحد آموزش بهداشت و بهداشت مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
صادقیان مهر و مرضیه سرابی، کارشناسان مسئول واحدهای آموزش بهداشت و بهداشت مدارس این مرکز اهداف جلسه را بیان کردند.
در این جلسه امینی در خصوص ایجاد محیط کار سالم برای افزایش بازدهی و بهره‌وری در کار، کاهش میزان غیبت، افزایش رضایت کارکنان، افزایش تعهدات سازمانی کارکنان و کاهش میزان غرامت شغلی مطالبی را بیان کرد./ق
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران