• تاریخ انتشار : 1395/10/04 - 14:12

برگزاری کارگاه خود مراقبتی سازمانی در آموزش‌وپرورش منطقه 10

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری واحد آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، کارگاه خود مراقبتی سازمانی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه باهدف ایجاد محیط کار سالم به‌منظور افزایش بازدهی و بهره‌وری در کار، کاهش میزان غیبت، افزایش رضایت کارکنان، افزایش تعهدات سازمانی کارکنان و کاهش میزان غرامت شغلی و با توجه به اجرای برنامه ملی خود مراقبتی در طرح تحول نظام سلامت، روز چهارشنبه 1 دی 95 برای 85 تن از مدیران، نماینده مدیران مدارس در کانون سلمان آموزش‌وپرورش منطقه 10 برگزار شد.
در این کارگاه نجمه الملوک امینی، کارشناس مسئول آموزش بهداشت و ارتقا سلامت و ندا وزیری، کارشناس آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه سخنرانی کردند.
توضیح اینکه این کارگاه با هماهنگی صادقیان مهر و آرامش غفاری کارشناس مسئول و کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران