• تاریخ انتشار : 1396/08/22 - 13:06
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه خود مراقبتی سازمانی و سلامت روان در محیط کار برای مدیران و مربیان مهدهای کودک

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه خود مراقبتی سازمانی و سلامت روان را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روز یکشنبه 21 آبان 96 با حضور 21 تن از مدیران و مربیان مهدهای کودک مناطق 10، 16، 17، 11 و 19 در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در ابتدا، صادقیان مهر، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت این مرکز در خصوص 4 رویکرد برنامه ملی خود مراقبتی، با تأکید بر برنامه خود مراقبتی سازمانی و اهمیت سلامت کارکنان و کودکان مطالبی را بیان کرد.
 در ادامه رحیمی، کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران به معرفی انواع خدمات مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش و تشکیل پرونده الکترونیک پرداخت و همچنین درباره چگونگی نیازسنجی و طراحی برنامه مداخلاتی ارتقاء سلامت کارکنان و کودکان مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مصطفوی، کارشناس واحد سلامت روان این مرکز در خصوص عوامل مؤثر در ایجاد استرس شغلی، از قبیل سبک¬های ارتباطی ناکارآمد در محیط کاری، تعارض نقش¬ها با انتظارات و مشخص نبودن اهداف مطالبی را بیان و به ارزیابی وضعیت رضایت شغلی و عملکرد شغلی، نقش مهارت مدیریت زمان در کاهش استرس اشاره کرد.
وی در پایان به لزوم توجه به علائم اولیۀ هشداردهندۀ جسمانی و هیجانی در افسردگی که می‌تواند از علائم استرس مزمن باشد و اقدام برای تغییر سبک زندگی و درخواست خدمات تخصصی اشاره کرد.
توضیح اینکه در این کارگاه حاضرین پرسشنامه سبک زندگی والکر را تکمیل کردند و بسته آموزشی و اجرایی خود مراقبتی سازمانی را که شامل دستورالعمل‌های اجرایی، مقالات، کتاب‌های الکترونیک، کتابچه راهنمای ارتقای سلامت در محیط کار، اسلایدهای آموزشی ویژه مهدها، همچنین رسانه‌های آموزشی، من شغلم را دوست دارم، عوارض کار با رایانه، عوارض بیماری دیابت، 3 کتابچه درزمینهٔ سلامت روان در اختیار حاضرین قرار گرفت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران