• تاریخ انتشار : 1397/06/24 - 11:09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه دوروزه پیشگیری و اصلاح اختلالات قامتی در نوجوانان در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه پیشگیری و اصلاح اختلالات قامتی در نوجوانان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این کارگاه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 20 و 21 شهریور 97 در راستای پیشگیری و اصلاح اختلالات قامتی در نوجوانان با حضور مراقبین سلامت مراکز و پایگاه‌های سلامت جامعه برگزار شد.
در ابتدا بلالی معاون این مرکز ضمن خیرمقدم به حاضرین به بیان اهمیت فعالیت انجام‌شده توسط مراقبین در مراکز و پایگاه‌ها پرداخت و در ادامه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهداف کارگاه مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر صبح خیز، مدرس دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد تربیت‌بدنی به شرح مشکلات قامتی و چگونگی پیشگیری و درمان این اختلال اشاره کرد و در انتها جوادی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به توضیح چگونگی فعالیت مراقبین در خصوص فعالیت فیزیکی و حرکات کششی در مدارس پرداخت.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران