• تاریخ انتشار : 1395/05/18 - 11:29

برگزاری کارگاه مهارت فرزند پروری در مرکز سلامت جامعه شهری شجاع فرد

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران نخستین کارگاه مهارت فرزند پروری را با موضوع آموزش اصول مدیریت رفتار کودکان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، نخستین جلسه موضوع آموزش اصول مدیریت رفتار کودکان روز چهارشنبه 6 مرداد 95 برای 11 تن از والدین کودکان 1 تا 9 ساله در خانه سلامت آذری برگزار شد.
در ابتدای جلسه در خصوص آشنایی با مفهوم فرزند پروری، تعریف عینی رفتار، آشنایی با کاربرد انواع روش‌های ثبت رفتار و فواید، نحوۀ برقراری ارتباط مناسب با کودک، آشنایی با اصول فرزند پروری، شیوه‌ی برقراری انضباط قاطع و لزوم توجه والدین به‌سلامت و نیازهای خود مطالبی ارائه شد.
همچنین کارگاه مهارت‌های زندگی با موضوع خودآگاهی و همدلی روز یکشنبه 10 مرداد 95 برای 7 تن از رابطین مرکز شجاع فرد برگزار شد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران