• تاریخ انتشار : 1400/02/19 - 12:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه با همکاری واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان را به مناسبت هفته سلامت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز دوشنبه 6 اردیبهشت 1400 به‌صورت مجازی برای 47 تن از مدیران، مراقبان سلامت و رابطان منطقه 10 برگزار شد.
در این جلسه وی در خصوص 4 گروه اصلی مواد غذایی، اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا، تأثیر روزه‌داری بر سلامت و عملکرد سیستم ایمنی، توصیه‌های تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی مطالبی را بیان کرد.
تبرایی در ادامه به توصیه وعده‌های غذایی در سحر و افطار، عادات غذایی غلط در افطار، سحر و  نقش کنترل وزن و ورزش در کرونا اشاره کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی