• تاریخ انتشار : 1395/05/10 - 09:37

برگزاری کلاس آموزشی با عنوان تغذیه سالم در مرکز جامعه سلامت شهری شهید احمدی

مرکز جامعه سلامت شهری شهید احمدی مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی با عنوان تغذیه سالم با تأکید بر مصرف صحیح روغن‌ها را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 21 تیر 95 برای 10 تن از اعضای کانون خانه سلامت زهتابی در  سرای محله برگزار شد.
در این کلاس آموزشی مهشید آقاسی، کارشناس ارشد تغذیه مرکز شهید احمدی در خصوص انواع روغن‌های مصرفی و لزوم شناخت آن‌ها، عوارض مصرف روغن‌های جامد و چربی‌های اشباع، نکات مهم در خریداری روغن، نحوه نگهداری و اصول مصرف روغن‌ها مطالبی را بیان کرد.
همچنین آقاسی روز چهارشنبه 30 تیر 95 کلاس آموزشی با عنوان چاقی و درمان آن برای 17 تن از مراجعین خانه سلامت زمزم در سرای محله زمزم برگزار کرد.
در این جلسه در خصوص چاقی و علل ایجاد آن، عوارض ناشی از چاقی، بیماری‌های مرتبط با چاقی، نقش تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان این بیماری و راه‌های مقابله با آن مطالبی را ارائه کرد./ق
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران