• تاریخ انتشار : 1399/05/07 - 06:00
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران برای اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه مشارکت

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی توجیهی اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روزهای شنبه و یکشنبه 4 و 5 مرداد 99 به منظور اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت برای مسئولان و مراقبان پایگاه های سلامت غیر ضمیمه این مرکز به صورت SkyRoom برگزار شد.
فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران درخصوص برنامه های هر خانه یک پایگاه سلامت مطالبی را بیان کرد و اجزای اصلی آن را برای فراگیران توضیح داد.
وی در ادامه بر تربیت سفیران سلامت و رابطان سلامت محله که از اجزای اصلی برنامه به شمار می آیند تاکید و در خصوص نحوه اجرای برنامه های آموزشی برای گروه های مختلف تحت پوشش پایگاه های سلامت مطالبی را ارائه کرد.
ثابتی در پایان به بحران کووید ۱۹ اشاره کرد و گفت: به جمعیت تحت پوشش به صورت تلفنی، چهره به چهره، از طریق صفحات مجازی و اسکای روم آموزش دهید و اولویت ارائه آموزش با موضوع کووید 19 باشد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی