• تاریخ انتشار : 1399/07/28 - 06:55
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران برای روانشناسان جدیدالورود در مرکز تخصصی روان‌پزشکی و روان‌شناسی مهرگان

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران روانشناسان جدیدالورود در مرکز سلامت جامع‌نگر سامان را آموزش داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: ین جلسه روز سه‌شنبه ۲۲ مهر ۹۹ برای ۲۰ تن از روان شناسان مراکز خدمات جامع سلامت و کارکنان تخصصی طرح سامان در منطقه 10 و 17 در مرکز تخصصی روان‌پزشکی و روان‌شناسی مهرگان برگزار شد.
مرتضوی در ادامه افزود: با استقرار الگوی سلامت روانی و مراقبت اجتماعی ایرانیان (سامان) در منطقه 10 تهران و لزوم آموزش روان شناسان و آشنایی با گردش کار مرکز سراج در مرکز تخصصی روان‌پزشکی و روان‌شناسی مهرگان این کلاس آموزشی برگزار شد.
در این جلسه دکتر حمیدرضا مظلوم، روان‌پزشک این مرکز در خصوص نحوه اخذ شرح‌حال روان‌پزشکی، تکمیل فرم معاینه وضعیت روانی، تشخیص دقیق و نهایی مطالبی را با ایفای نقش در این زمینه بیان کرد.
در ادامه فریماه زارع، روان‌شناس بالینی مطالبی را در خصوص سایکواجوکشین اختلالات روان‌پزشکی که بیماران و خانواده آن‌ها نیاز به آموزش دارند ارائه کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی