• تاریخ انتشار : 1398/08/14 - 10:01

برگزاری کنفرانس علمی دوروزه پیشگیری از مرگ مادر در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه دوروزه پیشگیری از مرگ مادر را برگزار کرد.

گالری عکس
اکرم محسنی، کارشناس برنامه سلامت مادران این مرکز گفت: این جلسه در راستای پیشگیری از مرگ مادران و ارتقا سطح دانش و عملکرد ماماها روزهای یکشنبه و دوشنبه 12 و 13 آبان 98 برای 140 تن از ماماهای مراکز و پایگاه‌های سلامت محدوده مرکز بهداشت جنوب تهران، تعداد محدودی ماماهای بخش خصوصی و بیمارستان ضیاییان در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران با ارائه آمار و شاخص‌های مرگ مادران به بررسی عوامل مؤثر بر مرگ مادر پرداخت و گفت: در سال 96، پنج مورد و در سال 97، یک مورد و در سال جاری هیچ مورد مرگ مادر در محدوده مرکز بهداشت جنوب تهران اتفاق نیفتاده است.
دکتر گلشاهی و دکتر شیرازی فوق تخصص پریناتولوژی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران به case report به جزییات شناسایی علائم خطر در مادران باردار و زایمان کرده اشاره کرد.
دکتر شریف نیا، دکترای علوم آزمایشگاهی به‌تفصیل فاکتورهای آزمایشگاهی مربوط به بیماری‌های دیابت، آنمی، پره اکلامپسی، سندرم هلپ و بیماری‌های تیروئید اشاره و علائم خطر را مشخص کرد.
محسنی کارشناس مادران ستاد گزارش مرگ مادر در سال 97 ارائه و بر لزوم گرفتن شرح‌حال صحیح، ارزیابی مادران و شناسایی عوامل خطر برای تشخیص و اقدام مناسب تأکید کرد.
ارزشیابی کنفرانس به طریق پیش آزمون و پس آزمون کتبی انجام شد که 44در صد ارتقا داشت .
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران