• تاریخ انتشار : 1398/07/29 - 10:36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کنفرانس غربالگری اختلالات تکاملی و طیف اوتیسم در نظام PHC در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با همکاری واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران کنفرانس علمی یک‌روزه ای را با عنوان غربالگری اختلالات تکاملی و طیف اوتیسم در نظام PHC برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این سمینار به مناسبت هفتۀ ملی کودک و هفتۀ بهداشت روان روز سه‌شنبه 23 مهر 98 با حضور 30 مراقب مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه ابراهیم بلالی، معاون این مرکز به حاضرین خیرمقدم گفت و دکتر زهرا طالبی توتی، کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده در خصوص اهداف برنامۀ غربالگری اختلالات تکاملی در نظام PHC و نسرین عسگری فریادرس، کارشناس این واحد در خصوص برنامۀ غربالگری اولیه ASQ در مراکز خدمات جامع سلامت و سیستم ارجاع مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر محمد عفت پناه، رئیس بیمارستان ضیائیان، در خصوص نشانه‌های اختلالات طیف اوتیسم و تشخیص‌های افتراقی و دکتر مهسا اسدآبادی، استادیار گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص غربالگری تکمیلی ASQ و ASD و برنامه‌ریزی برای طرح درمان تخصصی مطالبی را بیان کرد.
در پایان زهرا مرتضوی و سعیده مصطفوی، کارشناس مسئول و کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به معلمان و والدین کودک اوتیسم در پانل پرسش و پاسخ با همراهی انجمن اوتیسم توصیه کاربردی کردند.
از جمله برنامه های جانبی این سمینار، پخش فیلم مستند دربارۀ اوتیسم و برپایی غرفۀ فروش محصولات دست سازۀ کودکان اوتیسم و خانواده های آنها بود.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران