• تاریخ انتشار : 1395/03/11 - 11:27

برگزاری کنفرانس یک‌روزه ازدواج و باروری سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت خانواده با همکاری واحدهای آموزش بهداشت و سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران کنفرانس یک‌روزه ازدواج و باروری سالم را برگزار کرد.

گالری عکس1

گالری عکس 2

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این برنامه روز شنبه 8 خرداد 95 برای مربیان و مدیران مجرد آموزش و پرورش و کارکنان مجرد مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش و دانشجویان دانشکده بهداشت در دانشکده بهداشت برگزار شد.
در این جلسه در ابتدا فقیه نصیری، به حاضرین خیرمقدم گفت و دکتر زهرا طالبی، اهداف جلسه را بیان کرد.
در این کنفرانس دکتر غفرانی، در خصوص ازدواج سالم چرا و چگونه و بیات، در خصوص ازدواج و سلامت روان مطالبی را بیان کردند.
در ادامه دکتر راضیه معصومی در خصوص ازدواج و سلامت باروری مطالبی را ارائه کرد.
در حاشیه این کنفرانس پنل پرسش و پاسخ با حضور دکتر معصومی، دکتر غفرانی و بیات برگزار و پکیج آموزشی شامل CD آموزش زوجین جوان، کتاب ازدواج شاد و پایدار، سن و ناباروری و محله عاری از دخانیات توزیع شد./ق
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران