• تاریخ انتشار : 1401/04/15 - 07:26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تأکید کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران بر پیگیری بهسازی‌ها و کنترل عوامل زیان‌آور

در نشست مجازی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران بر پیگیری بهسازی‌ها و کنترل عوامل زیان‌آور تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز جلسه‌ای را روز سه‌شنبه 14 تیر 1401 برای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای تحت پوشش برگزار کرد.
در این نشست وی از اقدامات خوب همکاران در فصل اول سال تشکر و در خصوص و انجام اقدام لازم در موعد مقرر، بازدید درمانگاه‌ها، برنامه TPQ، پیگیری به سازی‌ها و کنترل عوامل زیان‌آور، ارسال صحیح و به هنگام آمار، اطلاعات و سلامت شاغلان ادارات و مباحث آموزشی مرتبط با برنامه‌های سروصدا، ارتعاش، روشنایی، پرتوها و استرس حرارتی مطالبی را بیان کرد.
در ادامه مهندس سوهانی کارشناس بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران فرم‌های ارزیابی، جمع‌بندی دستگاهی روشنایی و سروصدا را آموزش داد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی