• تاریخ انتشار : 1399/07/06 - 09:09

تبریک دکتر سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز بهداشت محیط

دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران در پیامی روز بهداشت محیط را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر سلمانی در پیامی روز جمعه 4 مهر ۹۹ روز بهداشت محیط را به کارشناسان بهداشت محیط این مرکز تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
همکار محترم
سلام
در تقویم سازمان بهداشت جهانی 26 سپتامبر به‌عنوان روز جهانی بهداشت محیط نام‌گذاری شده است، بی‌شک این انتخاب فرصتی مغتنم را ایجاد کرده است تا بر اهمیت و جایگاه بهداشت محیط و تأثیر آن در دستیابی به توسعه پایدار و سهم مشارکت مردمی و پشتیبانی سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و بخش خصوصی تأکید شود.
امروزه با تغییر سبک زندگی و چالشی با عنوان تغییر الگوی مصرف از منابع طبیعی به منابع مصنوعی و مواد شیمیایی و استفاده از سموم دفع آفات به‌ شکل بسیار گسترده و همزمانی آن با بروز پدیده‌های همگانی همچون گرم شدن زمین، تغییرات اقلیم جهانی و از سوی دیگر بروز بیماری‌های نوظهور مانند کووید-19، بار مضاعفی بر مسئولیت‌های بهداشت محیط در جامعه افزوده است.
رسیدن به چارچوب سبک زندگی سالم نیازمند برخوردار بودن از محیط سالم و عدالت در دسترسی خدمات بهداشتی است و این رسالت بزرگ بر عهده همه زحمتکشان عرصه بهداشت محیط قرارگرفته است.
این‌جانب فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط را به‌تمامی همکاران گرامی و سخت‌کوش خود در واحد‌های بهداشت محیط تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سعادت و موفقیت را برای این عزیزان مسئلت می‌نمایم.
دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران