• تاریخ انتشار : 1396/02/24 - 09:39

تقدیر از مسئولان مرکز بهداشت جنوب تهران در اختتامیه سفیران سلامت دانش‌آموزی

اختتامیه سفیران سلامت دانش‌آموزی و روز جوان سالم در اداره آموزش‌وپرورش منطقه 19 تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، مراسم تجلیل از سفیران سلامت دانش‌آموز منطقه 19 با همکاری واحد آموزش سلامت، واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و آموزش‌وپرورش منطقه 19 روز شنبه 23 اردیبهشت 96 با حضور رابطان و مدیران، معلمان، مسئولان و سفیران سلامت دانش‌آموزی در تالار امام اداره آموزش‌وپرورش منطقه 19 تهران تالار برگزار شد.
در این برنامه از امینی، کارشناس مسئول واحد آموزش سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد تغذیه، آرامش غفاری، کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران تقدیر شد.
پخش کلیپ‌های فعالیت‌های سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری در سال تحصیلی 96 -95، تقدیر از رابطان، مدیران، معلمان، مسئولان و سفیران سلامت دانش‌آموزی منتخب، اجرای سرود و تئاتر با موضوع سفیران سلامت از برنامه‌های بخش اختتامیه بود.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران