• تاریخ انتشار : 1395/11/24 - 09:17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه مدیران و مسئولان فنی درمانگاه‌های بخش خصوصی در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد

واحد درمان مرکز بهداشت جنوب تهران با هماهنگی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه مدیران و مسئولان فنی درمانگاه‌های بخش خصوصی را برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه 19 بهمن 95 با حضور 60 تن از مدیران و مسئولان فنی درمانگاه‌های بخش خصوصی در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
در ابتدا دکتر علاقی، کارشناس مسئول واحد درمان این مرکز ضمن خوشامدگویی به بیان اهداف جلسه پرداخت و در ادامه داداشی، کارشناس نظارت معاونت درمان در خصوص بررسی چک‌لیست جدید نظارتی درمانگاه‌ها مطالبی را ارائه کرد.
قربان پور، کارشناس کنترل عفونت درمان در خصوص کنترل عفونت و روش‌های استریلیزاسیون مطالبی را ارائه و بر ضدعفونی و استریل دستگاه‌های آندوسکوپی در درمانگاه‌ها تأکید کرد.
همچنین مهندس طلایی، کارشناس بهداشت محیط به بیان پسماند و زباله‌های عفونی پرداخت.
خبرنگار: نگاردیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران